Objevte úžasnou chuť manga z La Palmy. Mango je vypěstováno na ekologické farmě Nogales, kterou najdete na východě ostrova La Palma, kde je pěstováno v nadmořské výšce 200 metrů, kde získává jedinečnou sladkost a plnou chuť díky ideálním klimatickým podmínkám.
- Čerstvost a kvalita: Naše mango je sklizeno v optimálním stavu zralosti, aby vám nabídlo nezapomenutelný chuťový zážitek. Nikoliv však měkké!
- Bohatství vitamínů: Mango je bohaté na vitamíny A a C, které přispívají k posílení imunitního systému a zdraví pokožky.
- Zdravé a přírodní: Farma Nogales nepoužívá žádné chemické pesticidy ani hnojiva, čímž zajišťuje, že každý kus ovoce je zdravý a bezpečný k jídlu.
- Ochrana přírody: Ekologické postupy přispívají k ochraně životního prostředí a podporují biodiverzitu
Skladování:
Pro nejlepší chuť a kvalitu doporučujeme skladovat mango při pokojové teplotě, dokud plně nezměkne. Po dozrání ho můžete uchovávat v lednici, kde vydrží až 5 dní. Vyhněte se přímému slunečnímu záření.
Jak jíst mango - tip na krájení:
- Nakrájejte: Mango postavte na kratší stranu a okrájejte podél pecky dva velké kusy.
- Vyřízněte mřížku: Vnitřní stranu každého velkého kusu nařežte do tvaru mřížky, ale nedořízněte až ke slupce.
- Otočte: Otočte nakrájené mango naruby, aby se vytvořily malé kostky, které snadno odloupnete od slupky.
Přišlo mi tvrdé mango, co teď?
Objednali jste u nás poprvé a po otevření balíčku jste byli zklamaní? Mango bylo tvrdé a nebylo krásně červené, jak jste si přáli. Naprosto chápeme, že je to šok a je třeba si vysvětlit co se stalo a dopředu se vyvarovat negativní reakci. Letecké mango se sklízí v plné zralosti, to však nemá nic společného s jeho měkkostí. Zralost manga se určuje podle období sklizně konkrétních odrůd a drobných pigmentových změn. Obvykle jde o drobné světlejší skvrny na povrchu i zelených plodů. Podle toho se rozhodne, že se jde utrhnout. Mango Vám pošleme skutečně chvíli po utržení, aby se k vám dostalo pevné. Doma si ho nechte v pokojové teplotě a krásně změkne. Pro urychlení je fajn použít papírový sáček a nechat ovoce v něm. Díky tomu budete mít ovoce v nejlepší kondici a nebude zahnívat od pecky nebo nepukne cestou.
Více k tomuto tématu se dozvíte ve článku: Jak poznat zralé ovoce?
Recept na smoothie z manga
Ingredience:
- 1 zralé mango
- 1 banán
- 200 ml kokosového mléka
- 1 lžíce medu
- Led dle potřeby
Postup:
- Mango oloupejte a nakrájejte na kostky.
- Vložte mango, banán, kokosové mléko a med do mixéru.
- Mixujte do hladka.
- Přidejte led a opět promixujte.
- Podávejte vychlazené.
4,9
12 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
JT
Jana Turzíková
Objednala som pre maminu, lepsie ovocie nejedla :) preto sme objednali aj Vianocny kosik.
Dakujeme. Ste uzasni :)
5
MK
Milada Krajčová
Veliká spokojenost, mohu jen doporučit
5
VH
Vladimira Hradilova
Vynikající !
5
JV
Jana Veselá
Mango naprosto dokonalé. Balík dorazil v pořádku, pečlivě zabaleno. Doporučuji !!!
5
MS
Marcela Sedláčková
Ano
5
MZ
Mirka Zahálková
Prostě dokonale 👍🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭
5
PJ
Petra Svobodová Jirků
Nikdy mi mango nechutnalo, až do doby, než jsem ochutnala z Ostrova chutí. Je hodně znát, že se opravdu přiváží už zralé.
5
MH
Martina Hallerová
Výborné, děti si pochutnali
5
MK
Marie Kopecka
Jste nejlepsi!!!!!!Diky vam jime krasne uzasne ovoce diky
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.