Velice zajímavá kombinace červeného vína z ekologického vinařství na La Palmě a BIO černého pepře se dokonale hodí na grilování červeného masa. Použití steaky, ryby, uzený sýr, grilovaná zelenina, krémové polévky a do salátu.
Nabízíme unikátní kompozici pro gurmánskou kuchyni Flor de Sal s bylinami, kořením či ovocem v podílu až 33%, které vás překvapí svou dokonalou přirozeností: vizuálně, chuťově i čichově!
Sůl je ručně připravena a kombinována se surovinami v BIO kvalitě manofakturou Sal Océano. Tato rodinná firma se svou zajímavou činností zabývá již deset let a za tu dobu našla ty nejchutnější kombinace a jejich uplatnění.
Originální design je krásným dárkem pro milovníky neobvyklých chutí a gastronomických zážitků.
TIP: Flor de Sal je velmi jemná sůl, která se rychle rozpouští během vaření. Doporučuji použít až na závěr, aby vynikla všemi svými přednostmi, nejen chutí!
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!