Mojo rojo patří mezi tradiční pokrmy podávané na Kanárských ostrovech. Vyrábí se z endemitního druhu papriky, který se vyskytuje pouze na ostrovech, olivového oleje a koření. Textura omáčky je příjemně krémová a lze ji podávat jako přílohu k pečeným bramborám, masu, ale i bagetce jako tapas.
V nabídce máme jemnou a pikantní omáčku, vyrobenou podle rodinné receptury na ostrově La Palma.
Složení:
Zelená paprika, slunečnicový olej, vinný ocet, česnek, sůl, pšeničná vláknina, zahušťovadlo (xantanová guma) a kmín. Obsahuje siřičitany.
Nutriční hodnoty pro 100g:
Tuky 40,70 g
(z toho nasycené) 8,01 g
Sacharidy 13,30 g
(z toho cukry) 1,73 g
Bílkoviny 1,13 g
Sůl 2,25 g
Po otevření skladujte v chladu a suchu.
Kompletní informace od výrobce naleznete zde: Technické údaje o Mojo rojo
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.