Ovocná bedýnka: Ananas, Avokádo, Mango, Dračí ovoce
Vychutnejte si výběr exotických plodů s naší ovocnou bedýnkou obsahující šťavnatý ananas, osvěžující mango, exotické dračí ovoce a chutné avokádo. Naše ovoce je pěstováno s ohledem na ekologické standardy, abychom vám poskytli tu nejvyšší kvalitu a chuť.
Co můžete očekávat od naší ovocné bedýnky:
Čerstvost a kvalita: Naše ovoce je sklizeno v optimálním stavu zralosti, aby vám nabídlo nezapomenutelný chuťový zážitek.
Bohatství vitamínů: Ananas, mang a dračí ovoce jsou plné vitamínů a minerálů, které přispívají k vašemu zdraví a vitalitě.
Zdravé a přírodní: Nepoužíváme žádné chemické pesticidy ani hnojiva, čímž zajišťujeme, že každý kus ovoce je zdravý a bezpečný k jídlu.
Ochrana přírody: Naše ekologické postupy přispívají k ochraně životního prostředí a podporují biodiverzitu.
Nutriční hodnoty (na 100 g):
Ananas:
Kalorie: 50 kcal
Bílkoviny: 0.5 g
Sacharidy: 13 g (z toho cukry 10 g)
Tuky: 0.1 g
Vláknina: 1.4 g
Vitamín C: 47.8 mg
Mango:
Kalorie: 60 kcal
Bílkoviny: 0.8 g
Sacharidy: 15 g (z toho cukry 13 g)
Tuky: 0.4 g
Vláknina: 1.6 g
Vitamín C: 36.4 mg
Dračí ovoce:
Kalorie: 50 kcal
Bílkoviny: 1.1 g
Sacharidy: 12 g (z toho cukry 9 g)
Tuky: 0.4 g
Vláknina: 3 g
Vitamín C: 4 mg
Skladování:
Pro nejlepší chuť a kvalitu doporučujeme skladovat ovoce při pokojové teplotě, dokud plně nedozraje. Po dozrání ho můžete uchovávat v lednici, kde vydrží několik dní. Vyhněte se přímému slunečnímu záření.
Návod na loupání:
Ananas:
Odřízněte vrchol a základnu: Odřízněte oba konce ananasu.
Odstraňte slupku: Stojící ananas okrájejte shora dolů, abyste odstranili slupku.
Vyřízněte oči: Vyřízněte tmavé "oči" v ovoci.
Mango:
Mango bude v pevném stavu a je třeba nechat do v pokojové teplotě dojít do změknutí.
Ideálně třeba v misce s dalším ovocem. Pro urychlení procesu odstraňte stopku.
Rozkrojte: Mango rozkrojte podélně, kolem pecky.
Oloupejte: Slupku odstraňte pomocí nože nebo loupátka, poté nakrájejte dužinu na kostičky.
Dračí ovoce:
Rozkrojte napůl: Dračí ovoce rozkrojte podélně.
Vydlabejte: Lžící vydlabejte dužinu.
Avokádo:
Avokádo bude v pevném stavu a je třeba nechat do v pokojové teplotě dojít do změknutí.
Ideálně třeba v misce s dalším ovocem. Pro urychlení procesu odstraňte stopku.
Ochutnejte přírodu s každým kouskem!
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.